pentru inceput - ăsta-s eu

nu cred că era nevoie de încă un blogăraş pe internet, asta cred eu despre mine, dar am şi eu dreptul la o parere despre societate, cultură, evenimente, sport, artă, flori, fete şi băieţi, melodii şi cântăreţi.
cred în diversitatea de opinii, cred în libertate şi democraţie (din punct de vedere al teoriei şi nu al aplicării), de aceea orice parere (comment) nu va fi cenzurată - e dreptul fiecăruia să spună ce vrea, să imi spună dacă şi cât sunt de prost.
imi place să cred că sunt un bun critic şi un bun evaluator, dar nu ma bag în treburile altora sau acolo unde habar nu am. apropos de asta chiar exista o poveste foarte interesantă legată de evaluare - a existat un pictor care şi-a expus opera în piaţa mare astfel încât părerea societăţii să fie o critică pe masura, un cizmar aflat in fata picturii la fel ca mulţi alţi gură-cască a remarcat că o sanda din piciorul unuia din pictură nu era conformă cu realitatea, pictorul după ce şi-a primit critica a retuşat greşala. cizmarul nu s-a lăsat şi a început să comenteze referitor la cum este pictat tabloul, cum arată peiasjul şi personajele.. "cizmarule, până la sanda!"- şi asta a rămas o replică celebră- adică opreşte-te unde nu-i treaba ta dar acceptă critica chiar dacă ea vine din partea unui cizmar.
nu imi plac lupii moralişti!
"Nunc est bibendum" (acum hai sa bem).

Blogger Template by Blogcrowds