mamaia...land of choice

nus' de ce drac am fost eu vara asta la mamaia..si inca de doua ori!
stupid me.
insa ce am vazut acolo, merita povestit.
am vazut acele pitipoance vestite pentru "naturaletea" machiajului kitch, pentru cracii goi si uleiosi, cizme decupate in mijlocu verii la 36 grade C, paru blond sau brunet proaspat vopsit si intins cu placa...ars apoi, de mana cu un mai mult sau mai putin domn muuult mai mic de inaltime decat dansele.
mergem diseara la crush scumpi? pentru necunoscatori crush este locul in care muzica suna tare a nimic, femeile vomita la intrare,ca asa se distreaza ele cand au girls night out, intrarea costa mult iar cine intra este privit cu respect si totodata cu invidie de semeni daca si numai daca are la brat un asemenea obiect blond cu buze tuguiate si cercei cat roata de cascaval.
da pisi, cum sa nu! asa incepe tot, prima intalnire intr-un club unde albu si plasmele de pe pereti domina incaperea, el indragostit, ea profitoare... apoi dupa cateva luni el la fel de gras ea, dupa ce in prealabil a citit "cosmo", nu mai stie cum sa scape de el pt ca la rezultatul testului de fidelitate el nu a iesit ok. apoi ea isi gaseste un alt instrument de marcat banet apoi el ii da decisiva...numa asa ca sa-l stie de imparat.
pe faleza la mamaia vezi cam tot ce trebuie sa stii despre mamaia si cei ce se invart pe acolo.
kurtos kalacs - cu nuca, zahar, sau cocos; mexicanos - nu am inteles niciodata de ce au fost facuti cert e ca muuulta lume mananca; baloane cu tom si jerry, superman, hulk, pinky and the brain etc roz metalizat, verde metalizat,rosu,alb,gri, curcubeu metalizat..etc
sa moara mama ce i-am tras-o lu aia aseara! sau, fata am fumat si apoi radeam asa ca proasta!
m-am dus sa mananc la o carciuma in mamaia....wow, 5 familii fiecare cu cate 2 copii la masa ... circ, nevestele vorbeau tare si fumau , ei beau bere..deh sunt barbati copii urlau, tipau trageau chelnerii de haine se imbranceau, tuseau, urlau, se trageau de par aruncau cu obiecte de pe masa unu in altu...nimeni nu le zicea nimic, ce nu m-a surprins deloc nici macar "adultii" nu le ziceau nimic..ca de femeile discutau unde vor merge dupa scurta sedere la mamaia - m-am saturat draga sa ma duc la nisa in fiecare vara ! anu asta mergem la costa brava ca tot o lauda atata lume! iar ei discutau ca niste adevarati barbati -fotbal,masini,serviciu sau femei...dar acu nu se putea... foarte tare lucescu fratee! daca n-avea brazilienii aia nus' ce drac facea.
auzi domnu, nu dai si tu ceva sa am grija de masina ta! traiasca marele sef!
am plecat dupa 2 ore! a fost prea mult pentru mine
asa imi trebuie daca vin la mamaia si nu fac parte din categoria: gigolo italiano, e puta madre, tricou negru de lycra cu multe scrisuri argintii sau aurii, d&g la tot pasu, ochelari police un must have, nu fredonez salam, sorinel, nu am pantofi albi, nu am tras de fiare toata iarna desi burta e la locul ei, nu am camasa pe mine fara nasturi sau maiou emporio, nu imi fac fotografii cu telefonu mobil sau cu fete agatate pe faleza si duse la terasa cu flori special pentru aceasta activitate.
mamaia merita vazuta! 1 ora sau doua pe an ca sa fiti siguri daca acolo e locul vostru sau nu!

Blogger Template by Blogcrowds