un cunoscut de-al meu si-a cumparat loc de veci.
am realizat in acel moment ca nu e singurul caz pe care-l stiu. sunt si membrii ai familiei mele care detin un astfel de imobil. de ce sa iti cumperi loc de veci?!
pai hai sa vedem:
1. ai fost in egipt de curand si ti s-a parut o afacere buna (vezi keops, kufu, mikerinos).
2. fiind bun imobil intra in piata imobiliara deci are un pret. in bucuresti de pilda ground 0, este cimitirul bellu. poate fi dat si la schimb . 2 locuri de veci la bellu central pe cripta ultimu rand la patrunjelu'.
3. nu stii cand mori si au unde sa te bage - comme on... nu inteleg de ce sa iti pese unde vei fi pus dupa momentu blue screen. si ai tu certitudinea ca te vor baga in cei 4 mp pe care ii detii la bellu?! tu dupa moarte devii alterabil pe cand locul tau de veci va devenii un bun cat de cat valoros.
4. moartea ta a produs oricum durere, pierdere financiara (mai ales daca erai principalul finantator); avand loc de veci ii scutesti tu pe ei sa iti mai cumpere groapa! - serios?! chiar iti pasa?! de ce?
5. cel din groapa (asta e locu de veci - o groapa) nu esti tu! sunt niscai ciolane si putin par si unghii. de ce sa te tina pe "tine" acolo cand tu esti everywhere.
6. daca tot ti-ai cumparat groapa? de ce dracu nu ti-ai luat si coparseu, macar aveai acu si palton. dar de ce dracului mai stai pe lumea asta?
moartea e un obcei e o traditie. moartea este neagra, cu cat incerci sa o faci mai gri cu atat devii mai penibil. cavou in care odihneste toata familia - crezi ca aia dupa ce te-au suportat o viata mai au chef sa te suporte la infinit?
loc de veci inchis cu termopan - de ce? sa nu iti ploua in groapa? crezi cumva ca vei fi "mai rece"? am vazut targ la romexpo de articole funerare - cosciug cu aer conditionat - pt ce? de incalzit nu te mai incalzesti poate doar groparu daca e obsedat sau niste satanisti daca si numai daca sunt posedati/ sau ai nevoie de a/c sa te tina proaspat (fresh) - crezi ca lenin asta si-a dorit?
serviciu de inbalsamare - cica ca sa te mentina intr-o stare acceptabila pana la inmormantare - wtf? de ce sa apelezi la asa ceva - nu dai bine in poza? - apropos pozele de la inmormantare sunt de mare efect - "uite cum plangea veta - curva dracului cat l-a iubit, si ia uite si la nevasta-sa normal ca nu plange i-a mancat sufletu porcu asta de sta tolanit".
costumu si pantofii de carton - de ce? ai venit pe lume gol si pleci imbracat?! iti mai e rusine de cineva? aaa le e lor rusine " normal ca avea amanta ia uite ce dota era" - mda, nu prea e recomandat si de ce pantofi de carton si nu adidasii tai rupti cu care te duceai la fotbal si faceai scheme a la ronaldinho - sa protejam mediu - acu suntem si ecologisti. si daca te ingropa gol ia gandeste-te nu era ultima ta sansa sa la arati curu' mancatorilor de cacat care nici acu nu se opresc si spun vorbe alese despre tine stiind ca tu nu ii auzi dar toata lume ii aude si de...da bine...ipocritii!!
serviciul de bocitoare pai sa nu ai concert live la un asa moment - tanti nuta bocitoarea principala care zice de cate lucruri bune ai facut si baking vocals tanti aglaie si tanti safta care zic de astia cum se vor chinuii fara tine - apoi vor fi nemultumite ca la inmormantare la pardalian bulibasa le-a dat cate 200 marafeti la fiecare.
odata ce ti-ai intins copitele s-a terminat cu viata treci in alt loc mai bun, un destept spunea ca tranzitia dintre nastere si moarte e cel mai greu moment.
suntem un neam de oameni care radeau de moarte - si asa plangem in fiecare zi de ce sa ne intristam ca unu o duce mai bine decat noi? si in plus mai are si grija sa ne mearga bine ..de acolo de unde e el.
hai sa ne traim viata si hai noroc. clinc au facut berile dupa discutia asta miercuri seara la o bauta.

Blogger Template by Blogcrowds