minciuna urbana 6

s-a dus vestea prin sat, pe unde-si petrecea omu nostru concediile, undeva in baragan, ca in padurea de langa sat a aparut un monstru de mistret care face ravagii in gospodariile de langa padure.
curajos din fire si cu putina nebunie si spirit de aventura, omu nostru isi ia toporu si merge dupa mistret.
intra in padure si...nimic. liniste, calm, soarele batea printre frunze, ferigi, muschi, licheni, frunze moarte...
omu nostru hotarat se duce in inima padurii sa ii caute "cuibul" bestiei cu ochii oteliti si coltii de argint - ba nu de argint ca asta-i a lu' doinas...deee..fildes..cred ca merge.
la un moment dat de dupa un tufis apare bestia...se privesc, isi indereapta spatele omu nostru, bestia grohaie asurzitor, omu nostru scuipa-n palme si strange tare de coada securii.
bestia il loveste cu putere...dar in cadere omu nostru ii infige securea-n teasta. mistretul urla de durere, si fuge de mananca pamantul izbindu-se de copaci si tufisuri si dispare in padure.
nimeni n-a mai vazut bestia de atunci ...pana intr-o zi.
mistretul era o scroafa de 150 kg poate mai mult si a fost zarita tot de omu nostru un an mai tarziu cand se plimba prin padure ca sa fotografieze niste veveritoi cu aparatul lui "smena" nou-nout.
a recunoscut-o pt ca inca scroafa avea infipt toporu-n teasta si dupa ia inca vreo 4 purcelui si ei cu niste securi mai mici in testele lor micute.

Blogger Template by Blogcrowds