descantece si alte lucruri diavolesti

suntem cu totii niste vrajitori!
de ce? habar n-am, poate asa suntem noi...
daca tara e in cumpana - hop apar trei, doua sau cea mai vrajitoare sa ne zica cum va fi in viitor. daca prim-ministru isi rupe brandu pe motor , ne spune mama lucerna cand o sa se repare sau daca a cazut de la balcon - daca se va mai repara vreodata. pentru castigarea unui nou mandat la cotroceni s-au sacrificat 3-4 gaini, s-a ars tamaie la greu, s-au facut incantatii, s-a plans si s-a ras deopotriva, s-au adunat toate-n miez de noapte la una acasa si au pus-o de o vrajitoreala maxima cu un vant si cu un pixel totul in scopul nobil de a afla adevarul. si au avut dreptate, viitorul este tot chel si tot la cotroceni.
daca au fost rapiti in irak trei ziaristi, imediat au aparut cateva mame (omida, silfida, kandida) care au bagat un foc de tabara, au facut o fiertura de musetel, au dansat ca si kevin costner cu lupii, au batut un caine cu lantu pana l-a luat mama dracului - la rugamintea noastra a oamenilor de rand, ca sa aflam daca aia respira oxigen din beci sau o punem de un parastas.
cand mutu a tras pe nas sau cand a luat pastile de slabit, situatia natiunii a devenit maro - cand se va remedia situatia? cum si in ce fel? mai joaca la fiorentina? isi va mai folosi nasul pe post de aspirator? o sa "o dea in aţe" la mondiale? toate astea le vom afla bineinteles de la mama dochia sora lu mama germania care a facut o gaura-n teva de gaz ( nu pentru a ghici ceva... stati linistiti, ci pentru a-si umple butelia) a dat cu toporu-n grinda si a descusut o minge de 35.
daca societatea romana merge catre o directie buna, nu putem afla sunta-n suta de la o institutie, caci am vazut cum au comis-o intr-o noapte cu flacari si topaieli, ci de la o alta vrajitoare care face research sociologic intr-o bila transparenta de sticla si vede: economie-borduri, sanatate-la plic, cultura-fara numar, fara numar, armata- scuturi nato sau scuturi p..., externe- good point juan, politie- pusca si cureaua lata...
cea mai mare vrajitorie se intampla la televizor - si la propriu si la figurat
vrajitoarea nikita iti poate spune cand, cum si de ce iti da un pumn in fata, cine este si cine nu e gay, daca vreo fata e curva sau nu, la o alta emisiune vezi cum unu scuipa serpi tinut de picioare-n sus de unii si el cu capu-n ligheanu cu lapte caldut, asta in anul 2010 - vrajala nu era metoda de scoatere a sarpelui ci aceea ca : sarpele trage la laptisorul incalzit... vorba aia ..e si el mic
vrajitoarea lady roxi aka manelista care ne-a uimit pe toti cum poate ea sa cante fara a avea pic de voce, vrajitorul tarky care isi foloseste magia in a-i transforma pe altii in gay - doar o simpla poza alaturi de tarky si toata media te stie de gay -nu e minunat?! asa ca fugiti de tarky ca altfel veti avea de suferit!
vrajitorul dârţă - e un fel de maicăl autohton, vrajeste copii... ce le face numai ei stiu...
mai e vrajitoarea senzual care are puteri magice si cea mai puternica e aceea de a nu face nimic, dar noi toti suntem imprersionati de realizarile celebrei vrajitoare! se mai trezeste unu din magie si se intreaba : cine masa-n cur mai e si asta?
dar ea are grija si de el intr-o noua aparitie la happy hour!
ati auzit de metrosexuali, daca nu, va spun eu - metrosexualul este persoana care se imbraca ca un gay, arata ca un gay, se poarta ca un gay, vorbeste ca un gay, dar ciudat...nu e gay, eh, noi avem vrajitoare metrosexuale: arata ca si vrajitoarele, se poarta ca si vrajitoarele, canta ca si vrajitoarele, dar nu sunt vrajitoare - ele sunt fetele de la bambi.
vrajitorul gigi smulge fire de par din barba popii, ca sa il ajute "al de sus" sa castige fotbalistii lui; toti ne intrebam ce treaba are dumnezeu cu firele crete a lu'ninja? iar asta deja e vodoo, nu e vrajitorie simpla - chiar cred ca are o papusa borcea pe care o inteapa cu acu ca sa ia dulaii gol
la noi guvernantii sunt cei mai mari vrajitori - din capodoperele vrajitoriei lor enumeram:
turismul
democratia
infrastructura
educatia
sportul
art. 47 din constitutie ce prevede asigurarea traiului decent
incantatia pentru vrajile astea a scris-o chiar eminescu: "era pe cand nu s-a zarit azi o vedem si nu e".
revin la vrajitoarele magiei albe care trateaza frigiditatea, epilepsia, impotenta cu cartile de tarot, taie capul la gaina, urla ca lupii la luna si trag o fiertura-n cazan - toate la 12 noaptea ( marea mea mirare nu e legatura dintre obiecte sau activitatile lor cu problema bietului om ci de ce la 12 noaptea? adica n-ar putea si ele sa aibe un serviciu ca si oamenii normali intre 10 si 18?
pot sa scoata si argintul viu din tine! daca aveti mercur in voi de la vaccinu ah1n1 - apelati cu incredere! - acum stim cine facea trafic cu mercur si rulmenti cu vecinii de la istanbul
noi nu il avem pe harry potter (inca) si nici pe vrajitorul din oz dar avem destui pe plaiurile dunarene, sper sa nu se razbune pe mine ca i-am vorbit de rau, asa ca daca veti vedea greseli gramaticale la mine pe blog inseamna ca chiar au facut-o.
p.s.
chiar si eu sunt vrajitor! pe la paispe'ani, una mica care spargea seminte de "floare" si care m-a lasat sa ii recit din francois villon mi-a spus : "la moara mami ce vrajala ai in tine!"

6 comentarii:

stii prostia aia cu pasapoarte biometrice? adica pasapoartele nu sunt o prostie,prostie e ideea unora(mai saraci cu duhu') ca pasapoartele alea sunt niste cipuri care se introduc sub piele si prin care ni se va controla mintea(pasapoartele biometrice sunt pasapoarte normale,doar ca sunt prevazute cu un micro-cip capabil sa retina mai multe informatii despre respectiva persoana. spre ex,daca are cazier)aia da vrajitorie. ORICE este dracesc!

vineri, 26 februarie, 2010  

btw,fraza cu "orice este dracesc" vine de la profu' meu de religie cu care am de fiecare data discutii in contradictoriu. el e o persoana din aceea,care considera ca totul e o mare conspiratie draceasca.(ne-a zis ca Bush e satanist)..in fine,apropo,ca sa razi. dupa ce profu' m-a facut satanista(normal,iti dai seama! oricine nu e deacord cu el e satanist) ghici cine se duce la olimpiada de religie:))

vineri, 26 februarie, 2010  

=)) da, misto!!!

vineri, 26 februarie, 2010  

=)) saracu...
am si eu pasaport biometric
amd my name is doctor evil

vineri, 26 februarie, 2010  

pai da,cum sa nu?
toti suntem prinsi in marea conspiratie draceasca!! =))

duminică, 28 februarie, 2010  

:))) una mica? spargea semninte? n-am fost io, jur!

vineri, 19 martie, 2010  

Blogger Template by Blogcrowds